Tausta.png

Pinkit Tarjoukset 

Tunnetko jo meidät? 
Esittelemme Somessa toimintaamme Pinkit Aakkoset -kampanjamme kautta. 


Pinkit Tarjouksemme ovat voimassa syyskuun loppuun 2021 asti. 


A - niin kuin asiantuntijat


Etsitkö tekijää? Voimme auttaa myös vakituisten tehtävien täyttämisessä. 

Pinkit Aakkoset -kampanjan aikana tehdyt rekrytointitoimeksiannot toteutamme erityisen edulliseen hintaan, rekrypalkkio on vain 1,5 x palkattavan henkilön kk-palkka!

Meillä on käytössämme erittäin laajat verkostot, ja olemme saaneet paljon kiitosta siitä, että olemme löytäneet osaajia hankalastikin täytettäviin positioihin. Ota siis rohkeasti yhteyttä! 


Rekryprosessista ei synny kuluja, jos emme löydä sopivaa tekijää! 

A.png
M.png

M - niin kuin markkinointisuunnitelma


Onko sinulla haasteita löytää asiakkaita? Eikö verkkokauppa vedä tai eikö yritykseesi tule asiakkaita?
Me voimme auttaa! 

Mamworkin markkinointisuunnitelma-paketti pitää sisällään:

1) Kartoituspalaveri (Teams), n. 1 h. Tämän aikana selvitämme nykytilan ja tavoitteet sekä sen, mitä markkinoinnin eteen on jo tehty. 
2) Suunnitelman laatiminen. Käymme läpi some-kanavanne ja nettisivunne ja teemme tämän sekä alkukartoituspuhe-lun avulla teille markkinointisuunnitelman ja kevyen kohderyhmä-analyysin, joka pitää sisällään selkeät toimenpide-ehdotukset ja konkreettiset ohjeet näiden tekemiseksi. Suunnitelma  on 15 - 25 sivuinen PowerPoint-esitys. 
3) Esittelypalaveri (Teams), n. 1 h - tämän aikana käymme suunnitelman läpi ja vastaamme kysymyksiinne. Palaverin jälkeen teillä on kaikki, mitä tarvitsette onnistuneeseen markkinointiin.

Paketin hinta on nyt vain 950 € + alv 24 %! 
 

E.png