top of page
Search
  • Writer's pictureMamwork oy

Hyvällä tekstillä on merkitystä

Sillä, että pilkut ovat paikallaan ja yhdyssanat oikein, ei välttämättä voita mitään, mutta virheillä voi hetkessä hävitä paljon. Huono kieliasu tai toistuvat virheet voivat antaa täysin väärän kuvan yrityksestä. Jos some-päivityksissä vilisee virheitä tai nettisivujen teksti tökkii, voi potentiaalinen asiakas ajatella, että yrityksen ydinosaaminen on samassa jamassa kuin kirjoitustaitokin – vaikka näin ei varmasti todellisuudessa ole!


Kaikkien ei ole tarkoitus osata kaikkea. Emme me Mamworkilla osaa korjata autoja tai leikata hiuksia, emmekä koskaan ryhtyisi rakennuspuuhiin. Sen sijaan tekstien tuottaminen, ideointi, oikoluku ja käännökset ovat kaikki Mamworkin ydinosaamista. Voit saada meiltä osaavan tekstinikkarin käyttöösi tarpeen mukaan, olipa se tarve kertaluonteinen tai vaikka muutama päivä viikossa.


Teemme usealle tyytyväiselle asiakkaille tekstitöitä:


- uutiskirjeitä eri kielillä

- SEO-optimoitua sisältöä verkkosivuille

- blogeja annetuista aiheista

- referenssihaastatteluja ja case-esimerkkejä

- oikolukua

- perinteistä copywritingia

- lyhyitä ja ytimekkäitä tekstejä some-kanaviin

- litterointia eli videoiden tekstitystä

- ja paljon muuta, pientä ja suurta.


Olemme kirjoittaneet yrityksien tarinoita haastattelemalla yrittäjiä, työntekijöitä ja asiakkaita. Parhaat tekstit jäävät elämään pitkiksi ajoiksi ja ne tekevät kunniaa aiheillensa.


”Hämmästyttävää – en olisi itse koskaan osannut pukea ajatuksiani yhtä hienosti sanoiksi, kuin mitä Mamworkin asiantuntija teki. Kiitos!”


Jos teillä tarvitaan apua tekstien kanssa, ota yhteyttä. Autamme ilomielin!
21 views0 comments

Comentarios


bottom of page