top of page
Search
  • Writer's pictureMamwork oy

Mamwork 2021 - kymmenen syytä ostaa palveluita meiltä!

1. Toiminta-ajatuksemme on välittää asiantuntijoita yritysten lyhytkestoisiin projekteihin. Moni asiantuntijoistamme on hoitovapaalla, mutta mukana on myös joukko omaishoitajia, freelancereita ja työelämän nivelkohdissa olevia, motivoituneita tekijöitä.


2. Työntekijämme ovat tottuneita etätyön tekijöitä, jotka toimivat itseohjautuvasti ja pystyvät toimimaan myös etätyöajan vaatimilla tavoilla.

3. Meillä on paljon taloushallinnon, markkinoinnin, viestinnän, koulutuksen, henkilöstöhallinnon, tietotekniikan, sosiaalisen median ja eri kielien osaajia. Asiantuntijaverkosto muokkautuu jatkuvasti.


4. Teemme aina projektisuunnitelman yhdessä asiakkaan ja asiantuntijan kanssa. Jokainen tekemämme tarjous perustuu yksityiskohtaiseen projektisuunnitelmaan.

5. Hinnoittelumme on joustavaa ja läpinäkyvää.Asiantuntija määrittää itse päivähintansa. Hintaan vaikuttaa projektin vaativuus ja laajuus sekä asiantuntijan koulutus ja kokemus.

6. Ostamalla palveluita Mamworkilta tuet suomalaisten perheiden mahdollisuutta työn ja perheen yhteensovittamiseen, tasa-arvoa ja nykyaikaisia työnteon malleja.


7. Tunnemme asiantuntijamme.

8. Asiantuntijat huolehtivat itse työvälineistään sekä sitoutuvat projektin aikatauluun.

9. Kauttamme on mahdollista saada sellaista asiantuntemusta käyttöön, jota ei muuten saisi ilman rekrytointia ja pitkää sitoutumista.


10. Voimme taata, että verkostomme asiantuntijat ovat oman alansa asiantuntijoita ja heillä on korkea motivaatio sekä into päästä tekemään töitä!


Ota meihin yhteyttä, kerro tarpeesi & pyydä tarjous!

60 views0 comments

コメント


bottom of page