top of page
Search
  • Writer's pictureMamwork oy

Mamwork - jotta kaikkea ei tarvitse tehdä itse!

Me Mamworkilla olemme käyttäneet korona-aikaa uuden kehittämiseen, ja olemme panostaneet asiantuntijaverkostomme koulutukseen ja motivointiin. Työ on vielä osin kesken, mutta paljon olemme saaneet tehtyä. Tavoitteena on saada Mamworkille entistä enemmän omien alojensa huipputekijöitä auttamaan yrityksiä erilaisissa projekteissa. Ostamalla asiantuntijapalveluita Mamworkilta tuet samalla myös suomalaista työtä ja suomalaisten mahdollisuuksia työn ja perheen yhteensovittamiseen.


Mihin meitä tarvitaan?


Uskon vahvasti, että jokaisessa yrityksessä on paljon sellaisia tehtäviä, jotka pitäisi tehdä, mutta johon oma aika tai osaaminen ei riitä. Olenkin joskus pohtinut, että pahin kilpailijamme taitaa olla tekemättä jättäminen. Kuitenkin lukemattomat keissit osoittavat, että asiantuntijan palkkaaminen vaikkapa päiväksi tai viikoksi - tai osaksi projektitiimiä pidemmäksi aikaa, maksaa itsensä takaisin. Asiat on hyvä tehdä kerralla oikein, ja ulkopuolinen näkökulma voi pelastaa itsestäänselviltä sudenkuopilta.


Mamworkilta saat aina valmiin projektisuunnitelman selkeästi hinnoiteltua, joten yllärikuluja ei synny. Todennäköisin harmistus on se, että alat miettiä, mikset tehnyt näin jo aiemmin?


Mitä me teemme?

Asiantunijaverkostossamme on monen eri alan osaajia. Me olemme kääntäneet käyntikortin kiinaksi ja vieneet läpi ison muutosprosessin - ja tehneet paljon asioita tältä väliltä.


Voit tarvita meitä esimerkiksi:


- kirkastamaan strategiaa,

- parantamaan markkinoinnin tuloksia,

- auttamaan silloin, kun omat resurssit ei riitä (esim. mainostoimistojen "ylivuotoventtiilinä" olemme ihan ylivetoja!)

- auttamaan rekrytoinneissa,

- tekemään henkilöstökäsikirjan tai perehdytysoppaan (tiesitkö, että jokaisessa firmassa pitäisi nämäkin olla?)


- tuottamaan sisältöä (tekstiä, kuvia, somea... millä tahansa kielellä!)

- pistämään taloushallinnon hommat jiiriin,

- suunnittelemaan henkilöstölle hyvinvointipäivää

- auttamaan erilaisissa toimistotöissä.


Olipa tarpeenne siis mikä tahansa, kannattaa kysyä Mamworkilta. Me voimme ja haluamme auttaa!


Ota yhteyttä, jos teillä olisi tarvetta osaavalle tekijälle. Tai jos tarvetta ei juuri nyt ole, niin laita nimi muistiin tulevaisuuden tarpeita varten. Meidät tavoittaa tuon reunassa olevan chat-ikkunan kautta, sähköpostilla (info@mamwork.fi) tai rimpauttamalla 040 753 1057.

Tsemppiä marraskuuhun! Tästäkin selvitään, ihan varmasti.

49 views0 comments

Comments


bottom of page