top of page
Search
  • Writer's pictureMamwork oy

Mamworkin asiantuntijat esittäytyvät

Mamwork välittää asiantuntijoita yrityksen monimuotoisiin tarpeisiin. Jokaisessa yrityksessä tulee tilanteita, että oma aika tai osaaminen ei riitä, ja kaikkea ei vaan ole järkevä tehdä itse. Asiantuntijaverkostossamme on motivoituneita, joustavia ja eri toimialoilta kokemusta kartuttaneita tekijähenkilöitä, jotka voivat tehdä töitä yrityksesi hyväksi vaikka vain tunnin kerrallaan. Toimintamallimme mahdollistaa monenlaiset tavat tehdä yhteistyötä aina konsultaatiosta vakituiseen rekryyn - ja kaikkeen siltä väliltä.Kokosimme tähän blogiin muutaman asiantuntijamme esittelyt. He ovat valmiina tulemaan töihin teille - nopeallakin aikataululla.


Muutoksesta, ihmisistä ja yhdessä tekemisestä innostunut projektiammattilainen 15+ vuotta kokemusta vaativista projekteista ja monipuolisista kehitystehtävistä. Motivoitunut muutoksesta, tulevaisuuden mukanaan tuomista mahdollisuuksista ja muiden ihmisten auttamisesta. Periksiantamaton diplomaatti. Kiinnostunut ympäröivästä maailmasta, ihmisistä ja oppimisesta. - Asiakkaiden (keskisuuret yritykset, pörssiyhtiöt) tukena ja apuna strategisten kehitysohjelmien (digitalisaatio, tietojärjestelmähankkeet) suunnittelussa ja toteuttamisessa.

- Projektipäällikkönä vaativassa ERP-projektissa. Vastuussa uuden järjestelmän kilpailutuksesta ja projektin läpiviennistä ylläpitovaiheeseen asti.


Markkinoinnin ja verkkokauppojen asiantuntija

Työkokemukseni on kertynyt pääsääntöisesti muotoilun alalta niin yksityiseltä kuin julkiselta puolelta. Olen vastannut erilaisista muotoilun vientihankkeista sekä viestinnästä ja graafisesta suunnittelusta. Olen vastannut useiden verkkokauppojen perustamisesta ja vastannut digimarkkinoinnista ja markkinoinnin automaatioista.

Andoid-kehittäjä Minulla on intensiivinen 6 vuoden kokemus mobiilisovellusten kehittämisestä. Työskennellessäni johtavana mobiilikehittäjänä, olen vastannut mobiilisovelluksia lähinnä Android- ja iOS-laitteisiin. Toimin Android-matkapuhelinkehittäjänä ja pyrin kaikille mobiilin kehityksen aloille tehdäkseen johdonmukaisesti toimivan sovelluksen mobiiliekosysteemin eri versioihin. Minulla on kokemusta kaikista mobiilisovelluksen tekemisen vaiheista. Sovelluksen suunnittelu asiakkaan tarpeiden mukaan käyttöliittymän ja UX: n suunnitteluun viimeisimpien ohjeiden avulla, tämän käyttöliittymän toteuttaminen ja sovellusten toimintojen ohjelmointi. Kehitys tapahtui Java- ja Kotlin-kielillä. Käytettiin myös Koin-riippuvuus-injektioon.

Kokenut myös iOS-kehittämisessä Swift-kielellä. Vaihda olen käyttänyt toimintojen tekemistä iOS-sovelluksiin. Laaja kokemus Google-palveluista. Erityisesti sijaintipalveluista ja Google Mapsin käytöstä Android-sovelluksissa.

Suomen- ja espanjankielentaitoinen Copywriter

Luon sisältöä, jonka avulla yrityksestäsi tulee brändi ja potentiaaliset asiakkaat löytävät sinut. Teen tekstejä, jotka vakuuttavat ja saavat toimimaan. Olen kirjoittanut pienestä pitäen ja ensimmäisen lehtiartikkelini kirjoitin 17-vuotiaana. Valmistuin matkailualan restonomiksi, mutta olen ollut monissa eri töissä. Siinä sivussa tein silloin tällöin myös lehtiartikkeleita. Erityisen hyvä olen bloggaamisessa, sillä sitä olen tehnyt yhtäjaksoisesti 7 vuotta tavoitteena kehittyä paremmaksi kirjoittajaksi. Markkinoinnin maailman löysin v.2017 copywritingin ja sisällöntuotannon kautta. Innostuin opiskelemaan ja nyt toimin copywriterina.


Haluatko tietää lisää?


279 views0 comments

Comments


bottom of page