top of page
Search
  • Writer's pictureMamwork oy

Näin Mamwork toimii

Mamwork tarjoaa yrityksille osaavia, ketteriä ja motivoituneita tekijöijtä ilman suurta byrokratiaa. Asiantuntijoillemme tarjoamme mahdollisuuden yhdistää työ ja perhe-elämä joustavasti.

Kokosimme tähän kymmenen faktaa toiminnastamme.

1. Asiantuntijaverkostossamme on lähes kaksisataa osaajaa; suurin osa heistä on hoitovapaalla, mutta mukana on myös freelancereita ja yrittäjiä.

2. Meillä on taloushallinnon, markkinoinnin, viestinnän, koulutuksen, henkilöstöhallinnon, tietotekniikan, sosiaalisen median ja eri kielien osaajia. Asiantuntijaverkosto muokkautuu jatkuvasti.

3. Teemme aina projektisuunnitelman yhdessä asiakkaan ja asiantuntijan kanssa. Asiakas sitoutuu toimintaamme vasta hyväksyttyään projektisuunnitelman.

4. Hinnoittelumme perustuu päivähintoihin. Asiantuntija määrittää itse päivähintansa. Hintaan vaikuttaa projektin vaativuus ja laajuus sekä asiantuntijan koulutus ja kokemus.

5. Hinnoittelumme on aina täysin läpinäkyvää: asiakas tietää asiantuntijan hinnan sekä Mamworkin palkkion suuruuden.

6. Tunnemme asiantuntijamme.

7. Asiantuntijat huolehtivat itse työvälineistään sekä sitoutuvat projektin aikatauluun.

8. Kauttamme on mahdollista saada sellaista asiantuntemusta käyttöön, jota ei muuten saisi ilman rekrytointia ja pitkää sitoutumista.

9. Toimimme Helsingissä, Turussa ja Tampereella, mutta moni projekteista on sellainen, että tekeminen onnistuu myös etänä – minne päin maailmaa tahansa!

10. Voimme taata, että verkostomme asiantuntijat ovat oman alansa asiantuntijoita ja heillä on korkea motivaatio sekä into päästä tekemään töitä.


Haluatko tietää lisää?


Jos yrityksessäsi tarvitaan tekijää, ota yhteyttä: pia.lemmetty@mamwork.fi. Jos olet kiinnostunut työskentelemään Mamworkin asiantuntijana, ota yhteyttä: sini.svanberg@mamwork.fi
252 views0 comments

Comentários


bottom of page