top of page
Search
  • Writer's pictureMamwork oy

Osa-aikaisia töitä tarjolla!


Mamwork välittää asiantuntijoita yritysten erilaisiin tarpeisiin. Autamme yrityksiä tarjoamalla heidän käyttöön osaavia, innostuneita ja työelämässä kokeneita tekijöitä joustavasti ja kustannustehokkaasti. Mamworkin malli tarjoaa huikeita mahdollisuuksia sekä yrittäjille että asiantuntijoille.
Vaikka liikeideamme on lähtenyt hoitovapaalla olevien asiantuntijoiden välittämisestä, olemme todenneet, että Suomessa on suuri joukko asiantuntijoita, jotka eivät tee täysipäivästä työtä myös muista syistä, kuin hoitovapaasta johtuen.


Asiantuntijaksemme sopii siis kuka tahansa, joka pystyy itsenäiseen asiantuntijatyöhön ja on käytettävissä projekteihin tai osa-aikatyöhön. Verkostossamme on tällä hetkellä lähes paristataa hoitovapaalla olevaa vanhempaa, freelanceria, omaishoitajaa tai muuten vain työelämän nivelkohdassa olevaa tekijäihmistä.


Voit liittyä verkostoomme jättämällä CV:n tästä linkistä. Kun jätät tietosi, on meille ensiarvoisen tärkeää tietää, mitä osaat ja minkälaisia projekteja haluaisit tehdä. Olen monesti sanonut, että vastaamalla kysymykseen ”Kuinka voin auttaa” pääsee jo pitkälle.


Tällä hetkellä haemme matikan- ja englanninopettajia valmennuskursseille sekä suomeksi että ruotsiksi. Näistä tehtävistä lisätietoja antaa Mia Tikkakoski, mia.tikkakoski@mamwork.fi.


Meille tulee jatkuvasti tiedusteluja mitä erilaisimpiin hankkeisiin ja yritysten tarpeisiin. Haussa on myös mm. markkinoinnin koordinaattori, myyntipäällikkö (vakituinen työsuhde) sekä monia muita tehtäviä. Tilanteet elävät jatkuvasti ja myös me Mamworkilla haluamme edistää asiantuntijoidemme työllistymistä: kun olet verkostomme jäsen, markkinoimme juuri sinun osaamisalueitasi asiakasyrityksillemme.


Jos haluat kuulla meistä lisää livenä, niin tervetuloa 7.2. Mesta Coworking –tilaan Mamworkin aamukahveille. Lisää infoa saat Facebook-tapahtumasta.


522 views0 comments

Comments


bottom of page