top of page
Search
  • Writer's pictureMamwork oy

Tämä on Mamwork - UKK

Mamwork on täydellinen ratkaisu erikokoisten yritysten tilapäisiin resurssihaasteisiin.

Välitämme motivoituneita ja kokeneita asiantuntijoita yritysten erilaisiin tarpeisiin.

Kokosimme alle vastauksia kysymyksiin, joita meiltä usein kysytään.


1) Voiko verkostoon tulla mukaan, vaikka ei olisi hoitovapaalla?


Mamworkin verkostoon ovat tervetulleita kaikki oman alansa asiantuntijat, joilla on mahdollisuus tehdä projektitöitä. Tärkeää on myös se, että kykenee itsenäiseen, yrittäjämäiseen työskentelyyn.

Hoitovapaalla olevien henkilöiden on syytä keskustella liittymisestä työnantajansa kanssa, sillä jotkut vaativat sivutoimilupaa. Kokemuksemme mukaan lupa on kyllä helposti saatavilla, sillä kukapa työnantaja ei arvostaisi sitä, että pitää työvirettä ja osaamistaan yllä myös perhevapaiden aikana?


2) Minkälainen on teidän tyypillinen projekti?

Teemme projekteja laidasta laitaan. Asiantuntijaverkostomme muuttuu jatkuvasti, joten myymme asiantuntemusta sen mukaan, keitä verkostossamme kulloinkin on. Pienin tekemämme projekti on käyntikorttien kääntäminen kiinaksi, ja toisaalta kauttamme on samoja asiantuntijoita samoissa yrityksissä useampien vuosien ajan.

3) Miten työ hinnoitellaan?

Meillä ei ole listahintoja. Jokainen asiantuntija hinnoittelee itse oman työnsä. Hintaan vaikuttaa työn vaativuus, kesto sekä esim. toimialakohtainen osaaminen. Mamwork neuvoo ja opastaa asiantuntijoita hinnoittelussa ja uskommekin, että hintamme ovat hyvin reilut ja kipailukykyiset.

4) Minkälaisia sopimuksia teette asiakkaiden kanssa?

Käytössämme on useampia eri sopimusmalleja, joita sovelletaan asiakasyrityksen tarpeiden mukaan. Voimme tehdä projektisopimuksen, kuukausisopimuksen tai tuntisopimuksen. 5) Hoidatteko myös rekrytointitoimeksiantoja?

Kyllä – voimme auttaa teitä löytämään oikean henkilön yritykseenne. Olemme rekrytoineet erityisesti johdon assistentteja, markkinointiosaajia sekä kouluttajia.

6) Miksi myytte myös markkinointipalveluita?

Mamworkin verkostossa on erityisen paljon markkinoinnin ja viestinnän osaajia. Myös Mamworkin ydinryhmällä on vankka kokemus markkinoinnista, joten on luonnollista, että korostamme markkinoinnin ja viestinnän palveluita osana palveluvalikoimaamme.

7) Kuinka paljon asiantuntijoita verkostossanne on?

Tilanne vaihtelee, mutta aktiivisia verkoston jäseniä on noin parisataa.

8) Miten asiantuntijaksi pääsee?

Asiantuntijaksemme pääsee täyttämällä CV:N pankkiimme. Tässä tärkeintä on osaamisen ja motivaation korostaminen, ei niinkän detaljitason työhistoria. Vastaamalla kysymykseen ”Miten voit auttaa asiakasyrityksiämme?” pääsee jo pitkälle. CV:n tallentamisen jälkeen saa starttipaketin sekä kutsun some-ryhmiimme. Järjestämme myös säännöllisesti ”kahvikutsuja” asiantuntijoillemme.


9) Mitä, jos asiantuntija sairastuu tai on muista syistä estynyt tekemään työtään loppuun?


Haluamme olla asiakkaillemme avuksi parhaalla mahdollisella tavalla. Jos projektiin valitulla asiantuntijalla ei syystä tai toisesta ole mahdollisuutta tehdä työtä loppuun, pyrimme aina löytämään tilalle uuden tekijän ilman lisäkuluja.

10) Saavatko kaikki verkoston jäsenet töitä kauttanne?


Valitettavasti emme voi taata kaikille töitä. Teemme parhaamme ja olemme huomanneet, että ne asiantuntijat, jotka itse ovat aktiivisia, saavat myös todennäköisemmin kauttamme projekteja hoidettavakseen.

Verkostoomme kuulumalla saa myös muita etuja, esim. etuhintaisen jäsenyyden Esport-centeriin, ilmaisen osallistumisen tapahtumiimme jne.


11) Miksi yrityksen kannattaisi valita Mamwork eikä esim. mainostoimisto?

Asiantuntijamme ovat erittäin motivoituneita ja osaavia. He keskittyvät yhteen projektiin (eli yritykseesi!) kerrallaan. Moni heistä ei edes olisi yritysten käytettävissä muuta kautta. Hinnoittelumme on läpinäkyvää ja kilpailukykyistä.


80 views0 comments

Comments


bottom of page