top of page
Search
  • Writer's pictureMamwork oy

Tiedä, kenelle myyt!


Tiedä, kenelle myyt!


Jos myyt kaikille kaikkea, ei kukaan osta mitään.


Kun omaan somefeediisi osuu mainos tai ”sponsoroitu julkaisu”, on se harvoin sattumaa. Kun sinulle markkinoidaan hotellilomaa, uutuusjätskiä tai kodinhoitopalveluita, olet varmasti mainoksen tekijän näkökulmasta potentiaalinen ostaja. Olet ehkä 40 – 50 -vuotias nainen, joka käyttää uudehkoa iPhonea, asuu pääkaupunkiseudulla ja tykkää Fazerista, harrastaa golfia ja on matkustanut ulkomailla viimeisen 6 kk aikana. Tai ehkä olet käynyt tutustumassa yrityksen palveluihin heidän kotisivuillaan.


Potentiaalisten asiakkaiden kiinnostuksen kohteet ja ostokäyttäytyminen ovat avainasemassa

silloin, kun halutaan tehdä taloudellisesti kannattavaa ja tuloksellista markkinointia sosiaalisessa mediassa. Korkeakaan klikkihinta ei haittaa, jos klikkaaja on aidosti kiinnostunut tarjotusta palvelusta, Toisaalta, parin sentin klikkihinnalla ei voita mitään, jos klikkaajat ovat kaukana yrityksestäsi tai heillä ei ole varaa ostaa tarjoamiasi tuotteita tai palveluita.


Kun tehdään maksettua mainontaa, on toiminnan syytä pohjautua liiketoiminnan tuntemukseen, strategiaan ja tekniseen osaamiseen. Tämä lähtee liikkeelle yrityksen syvällisemmästä markkinointistategiasta ja vastauksista perustavaa laatua oleviin kysymyksiin: mitä, miksi, kenelle, milloin ja mihin hintaan?


Sen sijaan someyleisön kasvattamista voi tehdä vähän huolettomammin ja pienemmällä kriteeristöllä, sillä Facebook-tykkääjien tai IG-seuraajien määrällä on muitakin hyötyjä kuin pelkästään suoran kaupan mahdollisuus. Kun potentiaalinen asiakas kuulee ensi kertaa tarjoamastasi palvelusta ja lähtee tutustumismatkalle googlen tai somen avulla, on myös luvuilla merkitystä. Kumpaan hotelliin sinä majoittuisit: siihen, jolla on 230 seuraajaa vai siihen, jolla on 23000 seuraajaa?


Tuntuuko kohdentaminen tai seuraajien kasvattaminen hankalalta?


Älä ole yksin! Ota rohkeasti yhteyttä niin keskustellaan miten me voimme auttaa juuri sinun yritystäsi!


info@mamwork.fi Puh / whatsapp 040 753 105738 views0 comments

Commentaires


bottom of page