top of page

Kelpaisiko somestatusanalyysi?

Kuinka menestyä sosiaalisessa mediassa myös tulevaisuudessa?

 

Alati muuttuvassa sosiaalisen median trendeissä on haastavaa pysyä mukana. Vaikka samat elementit ovatkin käytettävissä, niiden muuttuvat mahdollisuudet jäävät usein hyödyntämättä. Entä mikä trendaa nyt? Miten kilpailevat yritykset käyttävät niitä hyödykseen ja mitkä ovat oman alasi markkinointitrendit nyt ja tulevaisuudessa.

 

Somestatus mittaa juuri tätä - miten yrityksenne sosiaalinen media, webbisivut sekä muu markkinointi pelaa yhteen ja mitä mieltä asiakkaanne ovat siitä.

 

Mitä mieltä asiakkaat oikeasti ovat?

Kysymällä se selviää. Tykkäykset kertovat yhden osan onnistumisesta, seuraajat toisen mutta kommentoidaanko muuta kuin kilpailuja, tulevatko seuraajat ja tykkääjät kassalle asti?

 

Teemme haastattelun verrokkiasiakkaista, potentiaaleista sekä jo vakiintuineista asiakaista koostuvan ryhmän kanssa. Asiantuntijamme tutkivat analytiikkaa sekä kampanjoiden onnistumisia. Haastattelemme myös henkilöstöä. Näin saamme arvokasta dataa tulevaisuuden tarpeita varten. 

 

 

Haluatko tietää lisää?

Osallistu arvontaan ja voit voittaa somestatusanalyysin - ilmaiseksi! 

Arvomme kaikkien 10.4. mennessä tietonsa jättäneiden kesken kattavan somestatusanalyysin, jonka arvo on jopa 2900 € (alv 0). 

Osallistu ja voita somestatusanalyysi
Tarvitsetko apua somemarkkinointiin?

Kiitos osallistumisesta!

Somestatus03_transp.png
bottom of page