top of page

INSPIROIVA

Valokuvilla on suuri merkitys sosiaalisessa mediassa, verkkokaupassa – ja kaikessa markkinoinnissa! Valokuva määrittää sen, jatkaako potentiaalinen asiakas viestiisi tutustumista, vai hyppääkö hän seuraavaan, kiinnostavampaan aiheeseen.

 

Hyviä valokuvia voi ottaa myös jokainen itse kännykkäkameralla. Mamworkin  ”Inspiroivat somekuvat” –kurssilla harjoitellaan hyvien kuvien ottamista ammattivalokuvaajan, digital managerin Kari Haltun johdolla.

 

Kolmiosainen kurssi on suunnattu kaikille, jotka haluavat itse ottaa parempia kuvia someen tai muuhun markkinointiin. Kurssi pidetään Mamworkin toimistolla Munkkiniemessä. Kurssille otetaan enintään 8 osallistujaa.

 

Voit ilmoittautua mukaan vain yhdelle kerralle tai kaikille kolmelle kerralle.

Jokainen kurssikerta kestää 2 h, (klo 9 - 11)

 

5.9. Tekniikka kuntoon

- kuvausvälineisiin tutustuminen, kännykkäkamera vs. Järjestelmäkamera, kameroiden asetukset, automaattiset ominaisuudet ja manuaaliset asetukset.

 

12.9. Muutos päivämäärään
uusi koulutuspäivä Tiistai 17.9.
 Aiheet, kuvien ottaminen

- suuntaamme lähialueelle jalan, ja otamme erilaisia, inspiroivia kuvia ja pohdimme, minkälaiset kuvat sopisivat juuri sinun businekseen! Otamme kuvia ihmisistä, yksityiskohdista, rakennuksista, tunnelmasta…

 

19.9. Kuvankäsittely ilmaisohjelmilla

Miten lisätään logo kuvaan? Entä tekstiä? Minkämuotoinen kuva sopii parhaiten Facebookiin, Instagramiin tai Linkediniin? Näitä asioita harjoitellaan ilmaisohjelmilla – tämä kerta edellyttää omaa läppäriä.

 

Hinta

 

Yksi koulutuskerta maksaa 65 €.  Jos osallistut kaikkiin kolmeen, on hinta 150 €.

Hintoihin lisätään alv 24 %.

 

Ilmoittautuminen

 

Voit ilmoittautua allaolevalla lomakkeella. Paikkoja on rajoitetusti, joten vahvistamme erikseen sähköpostilla paikkasi.

 

Lisätietoja: info@mamwork.fi

Osallistun
Osallistun seuraaville kursseille:

Ilmoittautumisesi on vastaanotettu! Ilmoitamme vielä sähköpostitse mahduitko kurssille.

bottom of page