top of page

Asiantuntijaesittely

Mamworkin asiantuntijaverkosto kasvaa ja kehittyy jatkuvasti. Kauttamme on mahdollisuus saada motivoitunut ja ketterä osaaja yritykseesi osa-aikatöihin tai projektiin. Alla on esitelty pieni joukko upeista tekijöistämme.

 

Ota meihin yhteyttä ja kerro, minkälaista osaamista teidän yrityksessänne tarvitaan!

IMG_20190223_144204_868.jpg

Sarianna

Visuaalinen markkinointi

Intohimona tuottaa visuaalisesti houkuttelevaa  sisältöä, tarkkaan harkitut kuvat ja sisältötekstit.

800A6565.JPG

Kati

MB - Master Coach

Vahvuuteni on ehdottomasti kommunikointitaitojen kehittämisessä, valmentamisessa ja kouluttamisessa sekä erilaisissa kehitystehtävissä. Olen myös erinomainen myyjä ja minulla on kokemusta sekä kuluttaja, että B2B myynnistä.

Business Partners at Work

Amy

Henkilöstöpäällikkö

Olen energinen ja järjestelmällinen HR-asiantuntija jolla on jo yli 10 vuoden kokemus alasta. Intohimona minulla on työntekijäkokemuksen sekä työssä viihtyvyyden lisääminen niin, että yritykselle jää tämän seuraksena enemmän viivan alle. Autan myös uusia esimiehiä löytämään itsensä uudesta roolista sekä autan muutostilanteissa.

Anni_kuva.jpg

Anni

Palvelumuotoilija/suunnittelija

Olen luova ongelmanratkaisija sekä viestinnän ja markkinoinnin moniosaaja. Osaamiseni koostuu palvelumuotoilusta/käyttäjälähtöisestä  suunnittelusta sekä graafisesta suunnittelusta. Vahvuuksiini kuuluu erilaisten prosessien ja kokonaisuuksien kehittäminen mahdollisimman sujuviksi ja toimiviksi ratkaisuiksi eri käyttäjäryhmät huomioiden.

awa_profiilikuva.jpg

Awa

Muotoilija

Olen modernista kalligrafiasta kiinnostunut graafinen suunnittelija. Osaamisalaani ovat niin perinteiset painotuotteet kuin digitaaliset materiaalitkin. Toteutan markkinointimateriaaleja yrityksesi graafisen ohjeistuksen pohjalta tai tarvittaessa luon yrityksellesi ainutlaatuisen visuaalisen ilmeen. Suunnittelutyylini on hillitty ja skandinaavisen pelkistetty. Useat suunnittelutyöni syntyvät käsintekstauksia tai piirroksia digitoimalla, osa perinteisenä tietokonegrafiikkana. Tavoitteeni on tuoda markkinointiviestintään inhimillistä otetta ja luoda persoonallisia, tunnelmallisia ja erottuvia grafiikoita, jotka tulevat lähelle.

Resume

Terhi

Master's Degree in Business Administration

Olen yli 10 vuoden työkokemuksella varustettu markkinoinnin moniosaaja. Minulta löytyy niin strategista osaamista brändien rakentamiseen kuin kokemusta kiinnostavan sisällön ja visuaalisesti kauniiden materiaalien tuottamisesta. 

Työni teen aina ajallaan, ilolla ja sydämellä. Innostun uudesta. Minua kiinnostaa kokonaisvaltainen hyvinvointi, matkustaminen, hyväntekeväisyys ja kestävät valinnat. Pienillä jokapäiväisillä teoilla maailmasta voidaan tehdä hieman parempi paikka. Olen parhaimmillani voidessani työskennellessäni brändien parissa, joiden arvomaailma kohtaa omani kanssa.

bottom of page