PInkkitietokone.jpg

Toimivaa
markkinointia

Mamwork tarjoaa monipuolisia markkinoinnin palveluita. Kattava asiantuntijaverkostomme takaa sen, että pystymme tuottamaan toimialakohtaista osaamista – ja resurssimme  riittävät myös suurempien kampanjoiden avaimet käteen –toteutuksiin.

 

Tarjoamme mm. seuraavia palveluita:

Nettisivut

Kotisivut

Landarit

Verkkokaupat

Mainonta

Mainonta eri some-kanavissa

Hakusanamainonta

Some-kampanjat

Arvonnat

Vaikuttajamarkkinointi

Visuaalinen ilme

Logot

Yritysilme

Kaikki graafiset työt

Valokuvaus

Sisällöntuotanto

Sisältömarkkinointi

Yhteistyömarkkinointi ja

blogiyhteistyöt

Käännöstyöt

Optimointi

Hakukoneoptimointi

Statusanalyysi

Nykytila-analyysi

Some-markkinoinnin 

auditointi

Uutiskirjemarkkinointi

Uutiskirjeiden tuottaminen

Somestatus

 

Somestatus-työkalu tarjoaa monipuolisen, objektiivisen analyysin yrityksesi digimarkkinoinnin nykytilasta.  Some-statuksessa tehdään puolueeton analyysi seuraavista asioista:

 

  • Nykytilanne: kanavat, seuraajien määrät, julkaisufrekvenssi

  • Kilpailutilanne – pisteytetään kilpailijoiden toiminta ja laaditaan ”toimialan top-lista”

  • Jos käytössäsi on jo maksettua mainontaa, lasketaan ymmärrettävät, koko sivun toimintaa kattavat tunnusluvut markkinoinnin kannattavuudesta.

  • Kuva-analyysi: mitä sivuston kuvat viestittävät, miten ne erottuvat.

  • Tone-of-Voice: mikä fiilis sivustosta tulee, miten se korreloi yrityksen asiakaslupauksen kanssa?

  • Suositukset: mitä suosittelisimme, että tehdään jatkossa?

 

Somestatus hyödyntää erilaisia analyytiikkaohjelmia ja siihen yhdistetään asiakkaan haastattelu, kohderyhmään kuuluvien asiakkaiden haastattelut sekä kvalitatiivinen analyysi tuotetusta somesisällöstä.  

 

Haluatko tietää sinun yrityksesi Somestatuksen? Pyydä tarjous nyt!

Somestatus03_transp.png
SomePirkko, konkreettista apua digimarkkinointiin nopeasti ja luotettavasti

SomePirkko auttaa sinua ottamaan haltuun sosiaalisen median. Joko ihan alusta asti tilin ja sivun luomisessa, tai esimerkiksi maksullisten mainosten tekemisessä.

Jos linkin jakaminen tuottaa ongelmia, kansikuvan muokkaaminen ei suju tai et osaa yhdistää Instagramia Facebookiin voi SomePirkko auttaa. 

Olipa huolesi suuri tai pieni, voimme auttaa sinua menestymään sosiaalisessa mediassa.

Sisällöntuotanto 

 

Autamme tuottamaan parasta mahdollista, juuri yrityksesi näköistä sisältöä. 

 

Voimme auttaa sinut alkuun sisällöntuotannossa – tai voimme analysoida nykytilan ja tuottaa kampanjoita, jotka tukevat liiketoimintaasi parhaalla mahdollisella tavalla.

 

Haluatko jutella siitä, miten voisimme auttaa?  Askarruttaako sinua jokin markkinointiin tai sisällöntuotantoon liittyvä asia tai mietitkö, miten voisit tehostaa digimarkkinointiasi ja saada enemmän asiakkaita? Ota meihin yhteyttä – tule käymään tai kutsu meidät kahvikupilliselle niin keskustellaan yhdessä, miten voisimme olla avuksi! 


Meiltä saat sisällöntuotantoa koulutettujen, idearikkaiden ammattilaisten toimesta.
Teemme sisällöntuotantoa myös hakukoneita ajatellen, eli tuomme teksteihin asiakkaalle tärkeitä hakusanoja.Useasti asiakkaalla on myös eri kieliversiot kotisivuilla ja teemme sisällöntuotantoa myös eri kielillä.


Sisällöntuotanto, ja muut markkinointipalvelut luotettavasti, laadukkaasti ja yrityksesi näköisesti! 

 

Me olemme kokenut ja ketterä toimija.

 

Teemme sen, minkä lupaamme – emme voi luvata sinulle kuuta taivaalta, mutta voimme luvata täyden huomiomme ja Suomen parasta markkinointiosaamista juuri sinun tarpeisiisi. Näkemyksemme mukaan markkinointi ei saa olla yritykselle kulu eikä pakkopullaa, vaan markkinointi on vipuvarsi, jolla voidaan kasvattaa myyntiä ja päästä tavoitteisiin.

 

”Yhteistyö Mamworkin kanssa on ollut sujuvaa ja maksanut itsensä moninkertaisesti takaisin. Heidän tuottamien ideoiden ja asiantuntevan toteutuksen takia brändimme on kasvanut koko maassa hyvin tunnetuksi ja asiakkaiden määrä on moninkertaistunut” – Magic Silver –korut

Alasta riippumatta olemme tehneet laadukasta sisällöntuotantoa asiakkaillemme. Olemme tuottaneet tekstejä aina lattiakaivojen tiivisteistä menestyvien asianajotimistojen esitteisiin - ja kaikkea siltä väliltä! 

majakkalaiva_pieni.jpg