Acerca de

Avoimet_2.png

Avoimet tehtävät

Etsimme jatkuvasti asiantuntijoita eri kestoisiin ja laajuisiin työtehtäviin ja projekteihin.

Voi hakea suoraan tällä sivulla ilmoittamiimme tehtäviin tai jättää tietosi osaajayhteisömme asiantuntijarekisteriin, jolloin voimme olla yhteyksissä suoraan sinuun, kun kaipaamme kaltaistasi ammattilaista. Liittyessäsi osaajayhteisöömme, suosittelemme myös osallistumaan maksuttomalle Mamwork Akatemian kurssille Tervetuloa Mamworkin asiantuntijaksi. Kurssi sisältää paljon tietoa toiminnastamme ja antaa sinulle vinkkejä, kuinka voit itse parantaa mahdollisuuksiasi työllistyä. 
Kurssin suorittaminen ja osaajayhteisöömme liittyminen on täysin maksutonta, eikä velvoita sinua mihinkään! 

JUURI NYT HAUSSA OLEVAT TEHTÄVÄT: 

Business Controller / Talousjohtaja (osa-aikatyö)

(ilmoitus jätetty 20.10.2021)

Mamworkin asiakas, sote-alalla toimiva kasvuyritys, etsii kasvunsa tueksi asiantuntijaa controllerin / talousjohtajan rooliin.
 

Etsinnässä on taitava lukujen murskaaja, jolla on annettavaa kustannuslaskentaan ja joka osaa tuottaa hallitukselle ajantasaista ja oikeaa tietoa päätöksenteon tueksi.

 

Yritys sijaitsee Helsingissä, työn aloitus sopimuksen mukaan. 

Työn määrä tässä tehtävässä on noin 3 - 5 päivää kuukaudessa.  

HAE PAIKKAA TÄSTÄ! 

Kirjanpitäjää / Procountor osaajaa tilitoimistoon (koko tai osa-aikainen, sovittavissa) 

(ilmoitus jätetty 14.10.2021)

Oletko taloushallinnon ammattilainen, joka hallitsee Procountorin käytön?

Jos olet, meillä on sinulle töitä!

Asiakasyrityksemme, Helsingin ydinkeskustassa sijaitseva, nopeassa kasvussa oleva ja hyvin johdettu tilitoimisto, etsii joukkoonsa ketterää ja osaavaa taloushallinnon tekijää hoitamaan omia asiakkuuksia ja osaksi projektitiimejä. 

Luvassa on erinomaisen mukava työympäristö, reilu palkkaus ja mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen.

HAE PAIKKAA TÄSTÄ! 

Rekrytointitiimiin lisävahvistusta (koko tai osa-aikainen, sovittavissa) 

(ilmoitus jätetty 14.10.2021)

Etsimme Mamworkin asiakasyritykselle, kovassa nosteessa olevalle IT Startupille asiantuntijaa auttamaan rekrykandien sourcing-vaiheessa (kandien etsintä ja ensivaiheen kontaktointi) osaksi rekrytiimiä.

 

Yrityksen varsinainen rekrytointiprosessi toimii jo hyvin ja paljon henkilöitä lähestyy yritystä avoimien hakemusten avulla tai nykyiset työntekijät suosittelevat. Aina ei kuitenkaan halua avata ilmoituksia julkiseen hakuun tai onnistuta tavoittamaan markkinoinnin keinoin oikeita ihmisiä,  eli yritys kaipaisi apuvoimaa kandien etsintään ja alkuvaiheen keskusteluihin.

Kokemusta pitäisi löytyä IT-alasta jotta keskustelut hakijoisen kanssa sujuisivat ja toki pitäisi olla kokemusta myös itse sourcing-työstä, koska haluaisimme samalla kehittää myös toimintatapojamme.

Yrityksen toimipisteet ovat Tampereella ja Espoossa. 

HAE PAIKKAA TÄSTÄ! 

Taloushallinto- & HR-koordinaattori (75% työaika) 

(ilmoitus jätetty 6.10.2021)

Espoon Keilarannassa sijaitseva asiakasyrityksemme etsii vahvistuksekseen henkilöä Taloushallinto & HR koordinaattorin tehtävään. 

Työaika on noin 75% kokoaikatyöstä eli noin 15 päivää kuukaudessa, työsopimus tehdään toistaiseksi voimassaolevana.  Mahdollisuus osittaiseen etätyöhön. 

 

Tehtävät sisältävät taloushallinnon ja HR:n alueeseen kuuluvia vaihtelevia tehtäviä, kuten: 
osto- ja myyntireskontrasta huolehtimista, tilausten hallintaa, raportointia, palkanlaskentamateriaalien valmistelua, etuuksien hallintaa (esim. lounasetuudet) ja yleistä tukea taloushallinnon- ja HR:n asioissa. 

HAE PAIKKAA TÄSTÄ! 

Platform and Marketing Director (kokopäivätyö) 
(ilmoitus jätetty 5.10.2021)

Pääomasijoittamisen alalla toimiva asiakasyrityksemme etsii asiantuntijaa kokopäiväiseen tehtävään. 

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytetään aiempaa näyttöä markkinoinnista, erinomaisia viestintätaitoja, synnynnäistä fasilitointikykyä ja timanttista taitoa tuottaa erilaista markkinointisisältöä. 

Yrityksen toimitilat sijaitsevat Espoon Keilarannassa, työn aloitus sopimuksen mukaan. 

LUE LISÄÄ JA HAE PAIKKAA TÄSTÄ! 

Liity osaajayhteisöömme

Etkö löytänyt näistä itseäsi kiinnostavaa paikkaa? Olet aina tervetullut liittymään osaksi osaajayhteisöämme. Keräämme asiantuntijoidemme tiedot TalentAdoren osaajayhteisöön, jossa voit ylläpitää tietojasi turvallisesti ja helposti. 

Voit liittyä osaajayhteisöömme tutustumalla ensin asiantuntijana toimimiseen lyhyen verkkokurssin avulla Mamwork Akatemiassa. Voit rekisteröityä Mamwork Akatemiaan tästä. Rekisteröityminen ei maksa mitään, ja rekisteröidyttyäsi voit ilmoittautua maksuttomaan perehdytyskoulutukseen.

 

Jos Mamwork on sinulle jo tuttu konsepti, ja haluat vain päivittää tietosi, onnistuu se kirjautumalla Osaajayhteisöömme

Haluatko oman ilmoituksesi näkyviin sivuillemme? 

Olemme sinua varten. Laita viestiä tai soita. 

Working from Home