top of page

Acerca de

Avoimet_2.png

Avoimet tehtävät

Etsimme jatkuvasti asiantuntijoita eri kestoisiin ja laajuisiin työtehtäviin ja projekteihin.

Voi hakea suoraan tällä sivulla ilmoittamiimme tehtäviin tai jättää tietosi osaajayhteisömme asiantuntijarekisteriin, jolloin voimme olla yhteyksissä suoraan sinuun, kun kaipaamme kaltaistasi ammattilaista. Liittyessäsi osaajayhteisöömme, suosittelemme myös osallistumaan maksuttomalle Mamwork Akatemian kurssille Tervetuloa Mamworkin asiantuntijaksi. Kurssi sisältää paljon tietoa toiminnastamme ja antaa sinulle vinkkejä, kuinka voit itse parantaa mahdollisuuksiasi työllistyä. 
Kurssin suorittaminen ja osaajayhteisöömme liittyminen on täysin maksutonta, eikä velvoita sinua mihinkään! 

JUURI NYT HAUSSA OLEVAT TEHTÄVÄT: 

Taloushallinnon Assistentti Helsinkiin

Mamworkin asiakasyritys, helsinkiläinen kiinteistösijoitusyhtiö etsii vakitiuiseen työsuhteeseen taloushallinnon assistenttia. Tutustu tehtävään ja hae tästä linkistä. 

Rekrytointimyyjä Mamworkille

Tehtävänäsi on myydä Mamworkin palveluita yrityksille. Tehtävässä menestymisessä auttaa hyvät verkostot ja reipas työskentelyote. Meillä on joukko asiantuntijoita, ja sinun tehtävänäsi on myydä heidän työpanostaan joko projekteihin tai vakituisiin työsuhteisiin. Tarjoamme pohjapalkan ja reilun provision. Saat käyttöösi viihtyisän toimiston Helsingin Munkkiniemestä, mutta työtä voi tehdä myös täysin etänä. Tukenasi on yrityksen omistaja ja markkinointitiimi, mutta tehtävän luonne vaatii kykyä työskennellä itsenäisesti.  Rekrytointimyyjän tehtävä vie sinut näköalapaikalle suomalaisiin yrityksiin ja heidän rekrytarpeisiinsa – ja antaa sinulle mahdollisuudet ansaita onnistumisien kautta.

 

Kiinnostuitko? Voit kysellä lisätietoja sähköpostitse pia.lemmetty@mamwork.fi.

Hae rekrytoinitmyyjäksi tästä.

Kirjanpitäjää / Procountor osaajaa tilitoimistoon (koko tai osa-aikainen, sovittavissa) 

Oletko taloushallinnon ammattilainen, joka hallitsee Procountorin käytön?

Jos olet, meillä on sinulle töitä!

Asiakasyrityksemme, Helsingin ydinkeskustassa sijaitseva, nopeassa kasvussa oleva ja hyvin johdettu tilitoimisto, etsii joukkoonsa ketterää ja osaavaa taloushallinnon tekijää hoitamaan omia asiakkuuksia ja osaksi projektitiimejä. 

Luvassa on erinomaisen mukava työympäristö, reilu palkkaus ja mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen.

HAE PAIKKAA TÄSTÄ! 

Liity osaajayhteisöömme

Etkö löytänyt näistä itseäsi kiinnostavaa paikkaa? Olet aina tervetullut liittymään osaksi osaajayhteisöämme. Keräämme asiantuntijoidemme tiedot TalentAdoren osaajayhteisöön, jossa voit ylläpitää tietojasi turvallisesti ja helposti. 

Voit liittyä osaajayhteisöömme tutustumalla ensin asiantuntijana toimimiseen lyhyen verkkokurssin avulla Mamwork Akatemiassa. Voit rekisteröityä Mamwork Akatemiaan tästä. Rekisteröityminen ei maksa mitään, ja rekisteröidyttyäsi voit ilmoittautua maksuttomaan perehdytyskoulutukseen.

 

Jos Mamwork on sinulle jo tuttu konsepti, ja haluat vain päivittää tietosi, onnistuu se kirjautumalla Osaajayhteisöömme

PeukutMamwork.jpg

Haluatko oman ilmoituksesi näkyviin sivuillemme? 

Olemme sinua varten. Laita viestiä tai soita. 

Working from Home
bottom of page