Asiakkaitamme

Ravintola Vista

Ravintola Vista ja Ruokaruukku Catering ovat Mamworkin pitkäaikaisia asiakkaita. Olemme tuottaneet heille verkkosivut, some-kampanjoita sekä yhdessä olemme toteuttaneet erilaisia tapahtumia.  ”Yksilöllistä  ja kannustavaa palvelua, nopeaa ja luotettavaa!” – Heli Lepola, ravintoloitsija

www.ravintolavista.fi

 

Kuori Oy / Yetitablet

Mamworkin laaja verkosto ja monipuolinen osaaminen on auttanut hyvässä kasvuvauhdissa olevaa Kuori Oy:ta, jonka päätuote on Yetitablet. Mamwork ylläpitää freelancereista koostettua kouluttajarinkiä, joka toimii joustavasi kouluttajaresurssina asiakaskoulutuksissa. Lisäksi Mamworkin asiantuntija auttaa yritystä some-markkinoinnissa sekä rekrytoinneissa.

www.kuori.tech

 

Tasolaiset Oy 

Mamwork on auttanut Tasolaiset-konsernia suunnittelemaan ja toteuttamaan monipuolista digimarkkinointia ja asiakascaseja. Lisäksi asiantuntijamme on toteuttanut yritykselle myös sisustussuunnitelman uusiin toimitilioihin. 

www.tasolaiset.fi ja www.tasokoti.fi 

 

Spotvision

Loimme Spotvisionille uudet kotisivut sekä kuvasimme kohdekuvat sivustolle että referensseiksi. Kuvallinen, toimiva sivusto auttaa yritystä kertomaan loistavasta tuotteesta, mainospaikoista ympäri suomen joita ilman kuvia olisi vaikea selostaa.

spotvision.fi 

Magic Silver /
Hämeen Hopeajaloste Oy

Olemme tehneet jo vuosia määrätietoista yhteistyötä Suomen kiinnostavimman hopeakorubrändin rakentamiseksi. Yhteistyöhömme kuuluu some-strategia sekä some-markkinoinnin toteuttaminen, konseptointi, digipalveluiden kehitys sekä monet muut pienet, mutta liiketoiminnan kannalta tärkeät asiat.

www.magicsilver.fi

 

Bo klok

"Mamworkin asiantuntija tekee matemaattisia analyyseja yrityksen tarpeiden mukaisesti. Yhteistyö on jatkunut jo pitkään, ja se mahdollistaa asiantuntijallemme työn ja perheen mutkattoman yhteensovittamisen ja Skanska saa asiantuntijaosaamista juuri tarpeidensa mukaisesti"

www.boklok.fi

Majatalo Onnela

Mamwork teki somestatus analyysin Majatalo Onnelalle.  

onnela.com

Mamwork auttaa myös heitä
Haluatko kuulua joukkoon? Ota yhteyttä

Me olemme täällä auttaaksemme teitä. Tule rohkeasti joukkoon menestymään.