MAM

WORK

KOULUTTAA

”Kiitos inspiroivasta ja kiinnostavasta koulutuksesta! Kouluttaja teki vaikutuksen osaamisellaan ja läsnäolollaan”

Mamwork kouluttaa

Mamwork järjestää erilaisia koulutuksia sekä avoimina tilaisuuksina että asiakkaan tarpeen mukaan räätälöitynä. Kauttamme on mahdollista saada myös koulutusten tilajärjestelyt sekä tietokoneet. 

Inspiroivat somekuvat 

Kurssilla harjoitellaan hyvien kuvien ottamista ammattivalokuvaajan, digital managerin Kari Haltun johdolla.

 

Kolmiosainen kurssi on suunnattu kaikille, jotka haluavat itse ottaa parempia kuvia someen tai muuhun markkinointiin. Kurssi pidetään Mamworkin toimistolla Munkkiniemessä. Kurssille otetaan enintään 8 osallistujaa.

Lue lisää... 

Inspiroidu somesta

Moni sosiaalisen median koulutus keskittyy tekniikkaan ja alustoihin. Mamworkin some-koulutuksissa jaetaan uskallusta ja inspiraatiota, pohditaan sitä, mistä aiheita ammennetaan. Käytyäsi Mamworkin some-koulutuksen osaat ja uskallat tuottaa kohderyhmääsi kiinnostavaa sisältöä aivan uudella tavalla!

Voit tiedustella räätälöityjä some-koulutuksia Pialta, pia.lemmetty@mamwork.fi 

”Kiitos! Tämä oli upea koulutus. Olisin voinut kuunnella sinua vaikka vuorokauden putkeen – puhuit niin inspiroivasti ja uudella tavalla asioista tutuistakin asioista” 

 

Pinkki Torstai

 

Pinkki Torstai –konsepti on ilmainen lyhytkoulutus ajankohtaisesta aiheesta.

Pinkki Torstai –kouluttajina toimivat Mamowrkin asiantuntijat.

 

Lisätietoa Pinkki Torstai -koulutuksista ja ajankohdista saat Mamworkin Facebook-sivuilta.


Yhteisökoulutustarjonta

Onko teillä yhdistys tai ryhmä, joka kaipaisi oppia tai apua tietokoneen käytössä, sosiaalisen median käyttämisestä tai kuinka tehdä yhdistykselle omat nettisivut tai esim. kysely Googlen ilmaisella työkalulla?

Koulutamme kaikentasoisia ryhmiä kilpailukykyiseen hintaan. Meillä on kokemusta erityisryhmien (erityiset oppijat, ikäihmiset sekä päihdekuntoutujat) kouluttamisesta ja voimme myös räätälöidä organisaation tarpeisiin omaa, tutkintotavoitteista koulutusta.

Tällaisesta on esimerkkinä Stop Huumeille Ry:n ja Kehityspiikki Oy:n kanssa toteutettu Fattaluuta-koulutus.

Ammatillisten tutkintojen arviointi 

 

Mamworkin asiantuntijat voivat toimia myös näyttötutkintojen arvioitsijoina. Teemme yhteistyötä mm. Rastorin kanssa, jossa toimimme työelämän edustajana yrittäjän- ja tuotekehityksen ammattitutkintojen arvioinnissa.

 

Kysy lisää koulutuksistamme!
 

  • Mamwork Facebook
  • Mamwork Twitter
  • Pia Lemmetty Linkedin

© 2018 MAMWORK OY