MAM

WORK

KOULUTTAA

”Kiitos inspiroivasta ja kiinnostavasta koulutuksesta! Kouluttaja teki vaikutuksen osaamisellaan ja läsnäolollaan”

Mamwork kouluttaa

Mamwork  - kumppanisi muutostilanteissa.

Koulutamme, mätsäämme työnhakijoita ja fleelancereita yritysten tarpeisiin esim. markkinoinnin HR;n, taloushallinnon sekä laatuasioiden saralla.  Osaavia työntekijöitä yrityksen osaamista ja kilpailukykyä ylläpitäen ja vaalien: tuomme yritysten ja työnhakijoiden  tarpeet yhteen ja muotoilemme uusia työelämän kaipaamia ratkaisuja vuoropuhelussa eri toimijoiden kanssa.

Mamwork kouluttaa

 

Oppimista tapahtuu kaikkialla ja oppiminen on välttämätön osa menestystä nykyisessä työelämässä. Mamwork tarjoaa koulutusta sekä asiantuntijoilleen että asiakasyrityksilleen. Koulutuksia toteutetaan kaikille avoimina kokonaisuuksina sekä kumppanuushankkeina yritysten, järjestöjen ja liittojen tarpeisiin.

Työn murros edellyttää uudenlaisten työn tekemisen muotojen moninaistumista ja yksilön osaamisen kehittämistä ja uudistumista läpi elämän jopa radikaalilla tavalla. Työn murros luo jatkuvasti uusia mahdollisuuksia haastaen meitä kehittämään uutta.  Nämä tulevat heijastumaan kaikkinensa työn tekemisen tapaan, käytettäviin välineisiin, prosesseihin ja tapaan organisoitua työn tekemiseksi. Tulevaisuudessa ihmisellä tulee olemaan rinnakkain yhä useampia erilaisia työpaikkoja ja -tehtäviä. Toimeentulo tulee muodostumaan yhä useammasta eri lähteistä kuten palkkatyöstä, yrittäjyydestä ja järjestötoiminnasta. Työtä tehdään moninaisissa verkostoissa ja tiimeissä, jotka organisoituvat lyhytkestoisesti mutta intensiivisesti jonkin yhteisen tavoitteen ja työn toteuttamiseen. Samaten ne kaikki pienet tekijäänsä odottavat työt, jotka uhkaavat jäädä valmistumatta mutta joiden  hyödyn ja käyttöarvon kaikki yrityksen työtekijät allekirjoittavat niiden valmistuttua.
 

 

Mamwork, kumppanisi yrityksen kasvussa ja päivittäisten toimintojen turvaamisessa.

Tarjoamme koulutusta, jonka avulla yrityksesi voi taklata arkisia haasteita, ideapulaa tai teknisestä osaamisesta aiheutuvia haasteita.


 

Pinkki Torstai

Pinkki Torstai –konsepti on ilmainen lyhytkoulutus ajankohtaisesta aiheesta.

 

Aiheet ja koulutuksien tarkemmat sisällöt kuvaillaan Facebookissamme sekä ajankohtaista-sivuillamme. 


Pinkki Torstai –kouluttajina toimivat Mamworkin asiantuntijat.

Inspiroidu somesta

Moni sosiaalisen median koulutus keskittyy tekniikkaan ja alustoihin. Mamworkin some-koulutuksissa jaetaan uskallusta ja inspiraatiota, pohditaan sitä, mistä aiheita ammennetaan. Käytyäsi Mamworkin some-koulutuksen osaat ja uskallat tuottaa kohderyhmääsi kiinnostavaa sisältöä aivan uudella tavalla!

Voit tiedustella räätälöityjä some-koulutuksia Pialta, pia.lemmetty@mamwork.fi 

”Kiitos! Tämä oli upea koulutus. Olisin voinut kuunnella sinua vaikka vuorokauden putkeen – puhuit niin inspiroivasti ja uudella tavalla asioista tutuistakin asioista” 

Markkinoinnin inspiraatiokoulutus

Mamworkin markkinoinnin insipraatiokoulutus auttaa kehittämään ideoita, jotka sopivat juuri omaan yritykseen. Pohdimme eri tapoja tehdä vaikutus potentiaalisiin asiakkaisiin, teemme käytännön harjoituksia ja ravistelemme opittuja rajoja.

Koulutus tarjoaa myös mahdollisuuden verkostoitua ja jatkaa sparrailua koulutuspäivän jälkeenkin.
 

Mamwork, kumppanisi muutosturvatilanteissa.

Työ muuttuu kuinka muuttuvat sen tekemisen tavat. Työnhakuun tarvitaan juuri nyt monenlaista tukea

ja uudenlaista otetta.

 

Rahallisen korvauksen sijaan työnantajat voivat tukea irtisanottuja henkilöitä tarjoamalla tukea uuden suunnan ja urapolun löytymiseksi. Valmennamme, suunnittelemme urapalveluita, toimimme kumppanina ja alihankkijana aina, kun mietitään uudelleen työllistymistä, työhön paluuta, ammatillista kuntoutusta ja uudelleen kouluttautumista (outplacement). Valmennusta tarjoamalla yritys auttaa irtisanottuja työntekijöitä löytämään uusia mahdollisuuksia osaamisen kehittämiseksi ja ylläpitämiseksi osana tavoitteellista työnhakua.

Urasparrailua ja pannukakkua

Urasparrailua ja pannukakkua- palvelu on räätälöitävä valmennuskonseptimme työnhakua, työhönpaluuta, alanvaihtoa ja urasuunnittelua tukemaan. Valmennus soveltuu yksityishenkilöille tai yrityksille osana muutosturvaa 


Urasparrailua ja pannukakkua- palvelu yhdistää ryhmämuotoisen valmennuksen ja henkilökohtaisen ohjauksen sinulle, joka tarvitset tukea omien työllistymis- ja uravaihtoehtojen suunnitteluun ja rakentamiseen. Palvelun sisältö tukee oman taustasi ja tavoitteittesi mukaista etenemistä ja sen toteuttamista. Sinulla on käytössäsi ryhmän ja valmentajan tuki sekä oppimisympäristö aiheen materiaaleineen selkeyttämään vaihtoehtoja ja niiden jalotumista valinnoiksi. Varsinainen valmennusjakso koostuu tapauskohtaisesti suunnitellusti useasta eri valmennuskerrasta, jotka on suunniteltu designista tuttuja termejä ja lähestymistapoja myötäillen osana oman osaamisen muotoilua uuden äärellä. Lisäksi valmennuksessa hyödynnetään yksilöohjausta ja yksilöllisesti valikoituvia harjoitteita ja sparrauskeskusteluita kunkin yksilölliset tavoitteet toteutusta ja etenemistä siivittäen.

 

Kolmen opintokerran ja etätehtävien kokonaisuus maksaa 270 €, hinta sis. alv 24 %.

 

Katso lisää esitteestämme. 

  • Mamwork Facebook
  • Mamwork Twitter
  • Pia Lemmetty Linkedin

© 2018 MAMWORK OY