MAM

WORK

URAPALVELU

Mamwork urapalvelu

Mamwork, kumppanisi muutosturvatilanteissa

Työ muuttuu kuinka muuttuvat sen tekemisen tavat. Työnhakuun tarvitaan juuri nyt monenlaista tukea

ja uudenlaista otetta.

 

Rahallisen korvauksen sijaan työnantajat voivat tukea irtisanottuja henkilöitä tarjoamalla tukea uuden suunnan ja urapolun löytymiseksi. Valmennamme, suunnittelemme urapalveluita, toimimme kumppanina ja alihankkijana aina, kun mietitään uudelleen työllistymistä, työhön paluuta, ammatillista kuntoutusta ja uudelleen kouluttautumista (outplacement). Valmennusta tarjoamalla yritys auttaa irtisanottuja työntekijöitä löytämään uusia mahdollisuuksia osaamisen kehittämiseksi ja ylläpitämiseksi osana tavoitteellista työnhakua.

Urasparrailua ja pannukakkua

Urasparrailua ja pannukakkua- palvelu on räätälöitävä valmennuskonseptimme työnhakua, työhönpaluuta, alanvaihtoa ja urasuunnittelua tukemaan. Valmennus soveltuu yksityishenkilöille tai yrityksille osana muutosturvaa 


Urasparrailua ja pannukakkua- palvelu yhdistää ryhmämuotoisen valmennuksen ja henkilökohtaisen ohjauksen sinulle, joka tarvitset tukea omien työllistymis- ja uravaihtoehtojen suunnitteluun ja rakentamiseen. Palvelun sisältö tukee oman taustasi ja tavoitteittesi mukaista etenemistä ja sen toteuttamista. Sinulla on käytössäsi ryhmän ja valmentajan tuki sekä oppimisympäristö aiheen materiaaleineen selkeyttämään vaihtoehtoja ja niiden jalotumista valinnoiksi. Varsinainen valmennusjakso koostuu tapauskohtaisesti suunnitellusti useasta eri valmennuskerrasta, jotka on suunniteltu designista tuttuja termejä ja lähestymistapoja myötäillen osana oman osaamisen muotoilua uuden äärellä. Lisäksi valmennuksessa hyödynnetään yksilöohjausta ja yksilöllisesti valikoituvia harjoitteita ja sparrauskeskusteluita kunkin yksilölliset tavoitteet toteutusta ja etenemistä siivittäen.

 

Katso lisää esitteestämme.