Akatemia_slider01 (1).jpg

Mamwork Akatemia

Mamwork Akatemia tarjoaa maksuttoman perehdytyskoulutuksen asiantuntijoillemme sekä erilaisia Pinkki Torstai -teemaan linkitettyjä maksullisia koulutuksia.

 

Voit rekisteröityä Mamwork Akatemiaan ja ilmoittautua sen jälkeen haluamiisi koulutuksiin.

Klikkaa tästä Mamwork Akatemiaan!

Näyttökuva 2021-9-29 kello 10.23.47.png
Urasparrailua ja pannukakkua

Urasparrailua ja pannukakkua- palvelu on räätälöitävä valmennuskonseptimme työnhakua, työhönpaluuta, alanvaihtoa ja urasuunnittelua tukemaan. Valmennus soveltuu yksityishenkilöille tai yrityksille osana muutosturvaa 


Urasparrailua ja pannukakkua- palvelu yhdistää ryhmämuotoisen valmennuksen ja henkilökohtaisen ohjauksen sinulle, joka tarvitset tukea omien työllistymis- ja uravaihtoehtojen suunnitteluun ja rakentamiseen. Palvelun sisältö tukee oman taustasi ja tavoitteittesi mukaista etenemistä ja sen toteuttamista. Sinulla on käytössäsi ryhmän ja valmentajan tuki sekä oppimisympäristö aiheen materiaaleineen selkeyttämään vaihtoehtoja ja niiden jalotumista valinnoiksi. Varsinainen valmennusjakso koostuu tapauskohtaisesti suunnitellusti useasta eri valmennuskerrasta, jotka on suunniteltu designista tuttuja termejä ja lähestymistapoja myötäillen osana oman osaamisen muotoilua uuden äärellä. Lisäksi valmennuksessa hyödynnetään yksilöohjausta ja yksilöllisesti valikoituvia harjoitteita ja sparrauskeskusteluita kunkin yksilölliset tavoitteet toteutusta ja etenemistä siivittäen.

 

Katso lisää esitteestämme.