top of page

Kumppanuus

Liity nyt MamWORD puskaradioon!!

Liittymällä mukaan pääset osaksi kumppanuusverkostoamme ja voit ansaita rahaa suosittelemalla Mamworkia verkostosi yrityksille ja organisaatioille!

 

Mamwork tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia ansaita. Voit lähteä mukaan asiantuntijaksemme, mutta voit myös toimia suosittelijanamme ja näin ansaita helposti lisätuloja.

Haluatko toimia suosittelijanamme?

Mamwork haluaa olla mukana rakentamassa parempaa työelämää. Myös sinä voit olla mukana vaikuttamassa liittymällä MamWORD-puskaradioon. Kun kerrot Mamworkista omissa kanavissasi, autat meitä löytämään kiinnostavia työmahdollisuuksia asiantuntijoillemme.

 

Affiliate-markkinointi eli kumppanuusmarkkinointi on markkinointimuoto, jossa yritys maksaa korvauksen yhteistyökumppaneilleen tulosten perusteella. Mamwork maksaa palkkion jokaisesta sopimukseen johtaneesta kontaktista eri liidistä.

peukkuryhmäpyöreä.jpg

PALKKIO

 

LIIDIPALKKIO on 150 € per toteutunut sopimus. Voit laskuttaa palkkion yrityksesi kautta tai voimme maksaa sen työkorvauksena, jolloin summasta pidätetään vero. Liidejä voit kerryttää niin paljon kuin haluat. Palkkio maksetaan kuitenkin vain kerran per toimeksiantajayritys. Kysymme aina uuden asiakkaan kohdatessamme, mistä hän on meistä kuullut, eli pidämme osaltamme huolen siitä, että palkkiot maksetaan oikein

 

NÄIN SE TOIMII

 

Kerro verkostoissasi Mamworkista. Voit jakaa postauksiamme, sivujamme tai kertoa palveluista omin sanoin. Voit vinkata meistä somessa, pihatalkoissa tai vaikka kävelyllä ystäväsi kanssa. Voit toimittaa vinkin meille tai pyytää kontaktejasi ottamaan Mamworkiin yhteyttä.

Niin tai näin – pidämme huolen, että saat palkkiosi, jos liidistä syntyy kauppa.

 

ESIMERKKEJÄ PALVELUISTA

 

Mamworkin kautta voi ostaa lukuisia eri palveluita. Tyypillisiä palveluitamme ovat somemarkkinointi, graafinen suunnittelu, verkkosivut, sisällöntuotanto, Hr-asiat, taloushallinnon palvelut…

 

Mamwork on aina sopimuskumppani sekä asiantuntijan että asiakasyrityksen kanssa. Hinnoittelemme palvelumme aina projektikohtaisesti ja koko hinnoitteluprosessimme on 100% läpinäkyvä.

 

TULE MUKAAN

 

Täytä oheinen lomake ennen kuin aloitat, niin voimme lähettää sinulle tarkempia ohjeita ja ottaa tilisi seurantaan!

nainenpuhelimessa.png

OTA YHTEYTTÄ

Haluatko palkkiosi:

KIITOKSIA VIESTISTÄSI

bottom of page