top of page
Search
  • Writer's pictureMamwork oy

10 faktaa Mamworkista
Mamwork haluaa olla mukana tekemässä suomalaisesta työelämästä parempaa.

Haluamme tarjota yrityksille laadukkaita resursseja ilman suurta byrokratiaa ja asiantuntijoille mahdollisuuden yhdistää työ ja perhe-elämä joustavasti.


2. Asiantuntijaverkostossamme on yli sata osaajaa; suuri osa on hoitovapaalla, mutta mukana on myös freelancereita ja yrittäjiä.

3. Meillä on paljon taloushallinnon, markkinoinnin, viestinnän,  koulutuksen, henkilöstöhallinnon, tietotekniikan, sosiaalisen median ja eri kielien osaajia. Asiantuntijaverkosto muokkautuu jatkuvasti.

4. Teemme aina projektisuunnitelman yhdessä asiakkaan ja asiantuntijan kanssa. Jokainen tekemämme tarjous perustuu  yksityiskohtaiseen projektisuunnitelmaan.

5. Hinnoittelumme perustuu päivähintoihin. Asiantuntija määrittää itse päivähintansa. Hintaan vaikuttaa projektin vaativuus ja laajuus sekä asiantuntijan koulutus ja kokemus.

6. Hinnoittelumme on aina täysin läpinäkyvää: asiakas tietää asiantuntijan hinnan sekä Mamworkin palkkion suuruuden.

7. Tunnemme asiantuntijamme.

8. Asiantuntijat huolehtivat itse työvälineistään sekä sitoutuvat projektin aikatauluun.

9. Kauttamme on mahdollista saada sellaista asiantuntemusta käyttöön, jota ei muuten saisi ilman rekrytointia ja pitkää sitoutumista.

10. Voimme taata, että verkostomme asiantuntijat ovat oman alansa asiantuntijoita ja heillä on korkea motivaatio sekä into päästä tekemään töitä!

31 views0 comments

Comments


bottom of page