top of page
Search
  • Writer's pictureMamwork oy

Mamwork Akatemia

Mamworkilla on vahva osaaminen työn ja perheen yhdistämisen tukemisesta, osa-aikatyöstä ja yritysten auttamisesta erilaisissa projekteissa. Vuodesta 2012 toiminut yritys välittää asiantuntijoita yritysten tarpeisiin muutaman tunnin keikoista vakituisiin rekrytointeihin.


Mamwork laajentaa toimintaansa lokakuun alussa julkaistavan Mamwork Akatemian myötä. Mamwork Akatemia on verkko-oppimisympäristö, jossa on sekä maksuttomia että maksullisia koulutuksia. Jatkossa asiantuntijoiden perehdytys tapahtuu myös verkkoympäristössä.


”Mamwork Akatemian sisältö perustuu siihen työhön, jota olemme jo vuosia tehneet. Alkuun tarjoamme Takaisin töihin -valmennusta työelämän ulkopuolella oleville asiantuntijoille sekä Pinkki torstai -konseptistakin tuttua Inspiraatiota sisältömarkkinointiin -kurssia kaikille markkinointiasioiden kanssa työskenteleville” kertoo yrityksen toimitusjohtaja Pia Lemmetty ja jatkaa: ”tarkoituksenamme on tuottaa sisältöä, joka on kohtuullisesti hinnoiteltua ja joka auttaa käyttäjiä eteenpäin valitsemillaan poluilla.”.

Mamwork Akatemia on osa laajempaa uudistusta, jossa myös asiantuntijaverkostoon liittyminen ja siihen kuuluminen muuttuu. ”Siirryimme vanhasta CV-tietokannasta uuteen, nykyaikaiseen malliin aloitettuamme yhteistyön TalentAdoren kanssa”, kertoo Lemmetty.” Meiltä kysytään yhä enemmän apuja myös rekrytointeihin, joten haluamme pystyä vastaamaan kysyntään parhaalla mahdollisella tavalla ja TalentAdoren järjestelmä sopii erinomaisesti tarpeisiimme”.


Jatkossa Mamworkin tavoitteena on tarjota myös asiantuntijoilleen mahdollisuutta tuottaa verkkokursseja Mamwork Akatemiaan niin, että asiantuntijat voivat kerryttää itselleen passiivista tuloa tuottamalla maksullista sisältöä Mamwork Akatemiaan.


Mamwork Akatemiaan pääsee kirjautumaan osoitteessa https://mamwork.teachable.com/ .96 views0 comments

Comments


bottom of page