top of page
Search
  • Writer's pictureMamwork oy

Mamworkin Black Friday 2022

Haluamme osaltamme osallistua vuoden parhaaseen myyntipäivään ja tarjota yrityksille apua nyt poikkeuksellisen edulliseen hintaan. Nämä tarjoukset ovat voimassa 28.11.2022 saakka. Voit kysellä lisää sähköpostilla info@mamwork.fi tai vaikka soittaa, puh. 040 753 1057 /Pia. Jos näistä paketeista ei mikään ole juuri se, mitä tarvitset niin räätälöimme sinulle mielellään myös palvelun juuri tarpeidesi mukaan. Tiesithän, että Mamworkin todella laajasta osaajaverkostosta löytyy tekijä hyvin monenlaiseen työhön - ja monesti myös juuri teidän alan kokemuksella varustettuna!


Somekonsultaatio max. 3 h, 280 € Konsultointia ja sparrausta Facebookin ja Instagramin tehokkaaseen ja tavoitteelliseen käyttöön. Apua yksittäiseen pulmaan tai somen kokonaisvaltaiseen ymmärtämiseen.


Tämä paketti on erinomainen yritystään itse markkinoiville henkilöille, joilta puuttuu varmuutta tai jotkin asiat askarruttavat.


Markkinoinnin status-analyysi 1200 €


Tuntuuko, että kaikki on kunnossa, mutta kauppa ei käy? Tehdäänkö hienoja asioita somessa, mutta tulokset jäävät puuttumaan? Asiakkaat löytävät sivuille, mutta eivät osta mitään, missä vika?


Mamworkin analyysissä käymme läpi käytössä olevat myynti- ja markkinontikanavat ja tutustumme niihin asiakkaan näkökulmasta. Kerromme, mikä on hyvää ja mitä voisi parantaa. Analyysin lisäksi saat tehokkaan suunnitelman markkinointisi kehittämiseksi.


Somekuva-paketti, 250 €

Haluatko yrityksesi someen vähän muuta, kuin pelkkiä kuvapankkikuvia? Anna Mamworkin ammattigraafikon auttaa. Tämä Black Friday -paketti sisältää viisi somekuvaa haluamallasi tekstillä ja yrityksen logolla. Halutessasi voit valita viisi täysin erilaista kuvaa tai viisi samansisältöistä kuvaa eri kuvakoossa, esim. kansikuvaksi, tarinaan, sähköpostin otsikkoon ja syötteeseen. Valinta on sinun!

31 views0 comments

Comments


bottom of page