top of page
Search
  • Writer's pictureMamwork oy

Mamworkin vuosi 2017

Updated: Mar 2, 2018


Vuosi alkaa lähestyä loppuaan. 2017 on ollut Mamworkille kasvun ja uusien asioiden aikaa: avasimme ensimmäisen oman toimistomme Espoon Tapiolaan, laajensimme toimintaamme Tampereelle, Turkuun ja Irlantiin sekä palkkasimme joukkoomme digital managerin, Kari Haltun.Vuoden aikana olemme olleet mukana mielenkiitoisissa asiakasprojekteissa ja olemme päässeet myös tekemään yhteiskunnallista vaikuttamista työn ja perheen yhteensovittamiseen ja työnteon uusiin muotoihin liittyen mm. kesän Suomi Areenassa ja erilaisissa keskusteluissa sekä lehtijutuissa.

Vuonna 2017 järjestimme ensimmäisen Mamwork-päivän, kolme ilmaista some-koulutusta sekä lukuisan määrän kahvitilaisuuksia. Tarjosimme myös 50 asiakkaallemme mahdollisuuden osallistua Adventtikonserttiin Temppeliaukion kirkossa. Verkostossamme on tällä hetkellä n. 150 aktiivista asiantuntijaa, joiden osaamisalueet vaihtelevat valokuvaamisesta tilinpäätöksiin ja markkinointistrategiasta kilpailutukseen.

Kuluneen vuoden aikana olemme tehneet parillekymmenelle yritykselle some-markkinointia, rekrytoineet assistentteja, laatineet työsuojeluohjelman, HR-käsikirjan, kilpailuttaneet taloushallinnon järjestelmät, kirjoittaneet satoja blogiartikkeleita, tehneet visuaalista suunnittelua sekä lukuisia käännöstöitä. Olemme myös olleet auttamassa ravintoloita menestymään löytämällä uusia kohderyhmiä ja markkinointikanavia, olemme auttaneet perinteikästä perheyritystä tuomaan imagonsa nykypäivään sekä sparranneet useita startup-yrityksiä. Onko sinulla toiveita Mamworkille vuonna 2018? Ota rohkeasti yhteyttä, jos kaipaat asiantuntijaa yrityskesi projektiin tai asiantuntemusta työnteon erilaisiin muotoihin liittyen. Kasvumme tueksi haemme myös aktiivista aluepäällikköä Ouluun ja Kuopioon sekä Tukholmaan – ja myös muut kansainväliset markkinat ovat tähtäimessämme, kun oikeanlaisia tekijöitä löytyy. Joulukorttien ja –muistamisten sijaan tuemme tänä vuonna suomalaista, haastavassa elämäntilanteessa olevaa erityislapsiperhettä lahjakortilla jouluruokia varten sekä ostamalla perheen lapsille joululahjoja.


Toivotamme kaikille oikein hyvää joulun- ja uudenvuoden aikaa!

Mamwork OyPia Lemmetty, Kari Halttu, Elina Purho ja Päivi Suvanto

21 views0 comments

Comments


bottom of page