top of page
Search
  • Writer's pictureMamwork oy

Markkinointipalvelua kuukausiveloituksella

Markkinointipalveluiden ostaminen on vaikeaa. Olemme vuosien varrella kohdanneet paljon epäluuloja, joista monet ovat olleet hyvin perusteltuja: yhteistyö mainostoimiston tai sometuottajan kanssa ei ole sujunut toivotulla tavalla, tuloksia ei ole syntynyt ja asiakkaalle on jäänyt huono maku suuhun.


Tiedämme myös, että moni yrittäjä tekee päivällä ensin päivätyönsä, ja yön pimeinä tunteina pureskelee kynsiään suunnitellessaan some-postauksia ja nettisivu-uudistuksia: tekemällä itse säästää. Harvassa ovat ne yrittäjät, jotka itse tekevät autonsa vuosihuollon, paikkaavat omat hampaansa tai laativat tilinpäätöksen, mutta moni uskoo suoriutuvansa markkinoinnista itse.Kuitenkin osaava, oikein valittu markkinoinnin ammattilainen voisi säästää aikaa ja auttaa yrityksen kasvussa.


Yksi merkittäviä asioita kumppania valittaessa on se, että toiveet ja tavoitteet tuodaan selvästi esiin. Pikavoittoja on harvoin tarjolla - jos hyviä tuloksia odotetaan nopeasti, voidaan joutua pettymään. Samoin on muistettava, että markkinointi on paljon muutakin kuin vain markkinointiviestintä: tuotteen, hinnan ja jakelukanavan on oltava kunnossa, sillä petettyjä asiakaslupauksia tai toimimatonta tuotetta ei paraskaan markkinointi kullaksi muuta.

Jos markkinointitoimisto lupaa kuun taivaalta minimibudjetilla, on syytä pysähtyä tarkastelemaan asiaa. Onnistunut markkinointi on raakaa, pitkäjänteistä työtä, jota ei ihan mikkihiiribudjetilla saada aikaan.

Yrittäjille kustannusten ennustettavuus on tärkeää, ja tämän takia olemmekin Mamworkilla pohtineet, miten voisimme yhdistää ammattitaitoisen, kokonaisvaltaisen markkinointipalvelun ja säännöllisen, ennustettavan hinnoittelun. Olemme testanneet mallia vuosien varrella onnistuneesti, ja nyt resurssimme ja yhteistyöverkostomme on täydentynyt niin, että voimme tarjota mallia uusille asiakkaillemme.

Kokonaisvaltaista markkinointia kuukausihintaan

Kokonaisvaltainen markkinointipalvelumme jaetaan kolmeen eri luokkaan: assari, päällikkö ja johtaja. Jokaiseen kategoriaan kuuluu ennalta määritellyt palvelut, jotka ovat asiakkaan käytössä ilman pelkoa erillisistä maksuista. Esimerkiksi päällikkö-palveluun kuuluu kiinteällä kuukausihinnalla verkkosivujen ylläpito, some-ylläpito ja sisällöntuotanto, pienet graafisen suunnittelun työt sekä kuukausittainen ideointi- ja seurantapalvelu. Kuukausiveloitteiseen palveluun voidaan liittää myös esim. valokuvaus, tapahtumien suunnittelu, asiakaspalautteen kerääminen tai verkkokaupan ylläpito. Ajatuksena on, että asiakas saa ensiluokkaista palvelua Mamworkin osaavalta ja ketterältä tiimiltä, ja maksaa tästä joka kuukausi saman, ennalta sovitun summan.


Yhteistyö Mamworkin kanssa lähtee liikkeelle aina perusteellisista keskusteluista ja yhteisten tavoitteiden asettamisesta. Meille onnistunut työ on kunnia-asia, ja haluamme uskoa, että markkinoinnin kustannus on vipuvarsi, jonka avulla yritys kasvaa ja tuottaa entistä paremmin.


Ota meihin yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä tarpeisiinne sopivin markkinointipalvelu: info@mamwork.fi


186 views0 comments

Comentários


bottom of page