top of page
Search
  • Writer's pictureMamwork oy

Miksi Mamwork?

Mamwork väittää asiantuntijoita yritysten projekteihin sekä osa-aikaisiin resurssitarpeisiin. Tällä hetkellä asiakasyrityksissämme työskentelee kauttamme taloushallinnon osaajia erilaisissa rooleissa, some-markkinoinnin tekijöitä ja kehittäjiä sekä tekstin tuottajia. Olemme toimineet vuodesta 2012 ja verkostomme on kasvanut ja kehittynyt – voimme ylpeydellä todeta, että meiltä todella löytyy apu hyvin monenlaisiin tilanteisiin.

Yrityksissä on paljon erilaisia tehtäviä, joihin ei vakituisten työntekijöiden aika, osaaminen tai innostus riitä. Mamworkin asiantuntija voi tulla osaksi tiimiä tai tehdä projektin itsenäisesti.


Eräs asiakkaamme kertoi, että heidän yrityksensä oli kasvanut nopeasti, ja asioita tehtiin nopeasti yrityksen kasvaessa – kunnes eräänä päivänä hän tajusi, että toiminnassa on paljon päällekkäisyyksiä ja osa tärkeistä asioista uhkaa jäädä tekemättä, koska hallinnon prosesseja ei koskaan mietitty kunnolla. Hän otti yhteyttä Mamworkiin, ja löysimme nopeasti asiantuntijan, joka oli valmis tarttumaan toimeen. Asiantuntija otti yrityksen haltuun ja pisti prosessit kuntoon yhteensä 11 työpäivän aikana, jotka hän teki noin kuukaudessa. Asiakas oli todella tyytyväinen ja sanoi, että projekti maksoi itsensä takaisin hyvin nopeasti.


Toinen asiakasyrityksemme oli pohtimassa taloushallintonsa kehittämistä – hän oli tyytymätön tilitoimistoon ja mietti myös järjestelmän vaihtoa. Esittelimme hänelle Mamworkin asiantuntijan, joka teki välittömästi vaikutuksen osaamisellaan ja hyvillä ideoillaan. Nyt tämä asiantuntija on asiakasyrityksessämme töissä muutamia päiviä kuukaudessa, ja asiakas säästää aikaa ja rahaa. Asiantuntijalle tämä on täydellinen mahdollisuus yhdistää työtä ja perhearkea.
Asiantuntijaverkostossamme on niin luovia suunnittelijoita kuin pedantteja apukäsiä. Meiltä voit saada apua käännöstöihin, tekstien suunnitteluun, oikolukuun, sopimuksien tekemiseen, toimistorutiineihin tai vaikka some-strategian luomiseen.


Miksi kannattaa valita Mamwork?


Asiantuntijamme ovat motivoituneita ja osaavia, työelämässä kokeneita tekijöitä. Nyt he ovat joko hoitovapaalla tai muista syistä käytettävissä projekteihin. Tarjoamme erittäin joustavan ja kustannustehokkaan mallin yrityksen tekijäpulan ratkaisemiseksi. Voimme auttaa myös rekrytoinneissa.


Kerro meille, minkälaista osaamista teillä tarvitaan, niin etsimme teille sopivan tekijän!


48 views0 comments

Comments


bottom of page