top of page
Search
  • Writer's pictureMamwork oy

Tervetuloa mukaan tiimiin Elina!

Elina on koulutukseltaan kasvatustieteiden maisteri ja tehnyt 15- vuotisen uran urapalveluiden parissa aikuiskoulutuksen äärellä sekä valmentaen että koulutus- ja valmennuskentän hallinnossa eri kehittämis- ja suunnittelutehtävissä. Mamworkissa Elinan tontti muotoutuu kolmitasoisen asiakaskunnan eli työnhakija-, työntekijä-, ja yritysasiakkaittemme palvelemisesta uusia palveluita kehittäen osana liiketoiminnan kehittämistä.


Elinaa ohjaa työssään sen yhteiskunnallinen merkitys ja tahto tehdä vaikuttavaa työtä muita työssään onnistumisiin luotsaten. Elina tuntee työmarkkinan, työnantajat, useat eri toimialat ja koulutusvaihtoehdot sekä työn tulevaisuuden. Ja ennen kaikkea näkee mahdollisuuksia ja innostaa ja innostuu. Itsekin vasta hoitovapaalta palannut Elina starttaakin heti alkuunsa Mamworkilla Takaisin työelämään- valmennuksen työnhakija- asiakkaittemme urasuunnittelun tueksi.


Vapaa- ajallaan Elina opiskelee verkostojen johtamista alustataloudessa sekä palvelumuotoilua koska senhän tiedämme, että parhaat palvelut kehitetään ja toteutetaan yhdessä ja mikä jottei vielä osallistuttavin menetelmin osallistujalähtöisesti.


Lue lisää Elinan ajatuksista työnmurroksesta ja työn tulevaisuudesta Mamworkin menneen kevään blogeista.

134 views0 comments

Comments


bottom of page