top of page

MAMWORK
AUTTAA

Palvelut yrityksille

Tilapäinen apu, projektit ja rekrytoinnit

 

Kerro meille minkälaista tekijää kaipaat – me etsimme sinulle oikean henkilön! Rekrytointipalkkiomme on edullinen ja tulokset hyviä.

 

Mamworkin asiantuntijat auttavat yrityksiä silloin, kun apua tarvitaan. Kun aika tai osaaminen ei riitä, kun tekijä sairastuu tai rekrytointi tuottaa haasteita. 

Autamme ratkaisemaan pieniä ja suuria ongelmia. Mamworkilta saat aina selkeän tarjouksen, joten kustannukset pysyvät kurissa ja työ tulee tehdyksi sovitussa aikataulussa.

Alla on kuvattu esimerkkejä palveluistamme

 

Verkostomme asiantuntijat osaavat hyvin monenlaisia asioita, joten kannattaa olla yhteydessä ja kysyä apuja haastavimpiinkin tilanteisiin.  Esim. markkinoinnissa voimme löytää osaajan, jolla on vahvan ammattiosaamisen lisäksi myös toimialakohtaista osaamista.

 

Apua markkinointiin

Mamwork tarjoaa monipuolisia markkinoinnin palveluita. Kattava asiantuntijaverkostomme takaa sen, että pystymme tuottamaan toimialakohtaista osaamista – ja resurssimme riittävät myös suurempien kampanjoiden avaimet käteen –toteutuksiin. Lue lisää markkinointipalveluistamme.

Palvelumuotoilu

Asiakaspolku, digitaalinen palvelumuotoilu - auttaa yritystä luomaan paremman ja toimivamman digitaalisen palvelun asiakaslähtöisesti. Oli sitten kyseessä Internet-sivusto tai verkkokauppa - osaamme auttaa teitä palvelumuotoilun avulla saamaan käyttäjäystävällisen ja toimivan kokonaisuuden.

 

Innovaatioseteliprojektit

 

Olemme auttaneet monia yrityksiä hakemaan ELY-keskuksen ja Business Finlandin myöntämiä kehittämisrahoituksia. Voimme auttaa hakemuksen tekemisessä ja myös projektin läpiviennissä ja loppuraportoinnissa.

 

Internet-sivut / verkkokauppa

 

Toimivat, optimoidut ja skaalautuvat sivut ovat liiketoiminnan kulmakivi. Mamworkilta saat tyylikkäät nettisivut "kaikilla herkuilla" - tarvittaessa tuotamme myös sisällön ja otamme valokuvat.

 

Taloushallinnon työt

 

Kauttamme on mahdollista saada osaavaa kiireapua taloushallinnon erilaisiin tehtäviin. Joukossamme on tekijöitä kirjanpitäjistä tilintarkastajiin, laskuttajista controllereihin.

 

HR ja rekrytoinnit

Puuttuuko teiltä perehdytysopas, henkilöstökäsikirja tai tarvitsetteko apua rekrytoinnissa? Meiltä löytyy apu näihinkin asiantuntijatehtäviin.

mamwork-tuoli.png
bottom of page