top of page

Asiantuntevaa apua yrityksille.

Palvelut yrityksille

Mamworkin asiantuntijaverkostossa on kokeneita, osaavia ja motivoituneita tekijöitä. Tarjoamme heidän osaamisen yrityksenne käyttöön joustavasti ja kustannustehokkaasti.

Mamworkin asiantuntijatiimiin kuuluu nyt myös erittäin kokeneita seniorikonsultteja ja työelämän timanttisia kehittäjiä.

 

 

Markkinointi

 

Tarjoamme yrityksille kattavasti kaikki markkinoinnin palvelut aivan, kuten isot mainostoimistot – mutta ketterämmin ja henkilökohtaisemmin. Mamworkin asiantuntijat voivat auttaa yritystä mm. markkinoinnin suunnittelussa, Googlen ja Metan maksetun mainonnan suunnittelussa ja toteutuksessa, sisällöntuottamisessa, verkkosivujen rakentamisessa tai freesaamisessa, valo- ja videokuvauksessa, erilaisten tekstien kirjoittamisessa ja kampanjasuunnittelussa.

 

Strategia ja johtaminen

 

Puuttuuko yrityksestänne suunta? Tuntuuko, että strategia on vain sanahelinää ilman konkretiaa tai kunnon jalkauttamissuunnitelmaa? Mamworkin kokeneet seniorikonsultit voivat tulla yrityksenne avuksi strategiatyöhön suunnittelusta jalkauttamiseen. Voimme auttaa strategiatyön kaikissa vaiheissa.

 

Taloushallinto

 

Toimiva taloushallinto ja raportointi ovat jokaisen yrityksen toiminnan kulmakivi. Mamworkin asiantuntijaverkostossa on taloushallinnon tekijöitä ja johtajia.  Monessa yrityksessä tarvitaan taloushallinnon osaajaa vaikka vain päiväksi viikossa toimimaan yrityksen ja kirjanpitäjän välisenä linkkinä. Talouspäällikkömme voivat suunnitella ja kehittää yrityksen raportointijärjestelmiä tai toimia vuokracontrollerina tarvittavan tuntimäärän kuukausittain.  

 

Kehittämishankkeet

 

Onko hyvä idea tekemistä vaille valmis? Mamwork on kokenut hankekumppani monenkokoisissa hankkeissa. Erityisosaamistamme ovat hankerahoitusten valmistelu, hakeminen ja raportointi. Meillä on näyttöä niin ELY- kuin Business Finlandin kanssa toteutetuista kehittämishankkeista. Voit lukea lisää Innovaatioseteli-sivuilta.

 

HR ja rekryt

 

Mamworkin laajat verkostot takaavat sen, että voimme auttaa yrityksiä myös rekrytoinneissa – olipa kyse osa-aikainen, kokokaikainen, vakituinen tai projektiluonteinen työ. Yksi toimintamalleistamme on se, että työntekijä on ensin Mamworkin kautta vuokratyössä ja koeajan päätytyttyä siirtyy yrityksen palkkalistoille. Tämä malli takaa riskittömän rekrytointikokemuksen.

 

Autamme myös kaikissa muissa HR-asioissa. Olemme toteuttaneet HR-käsikirjoja ja perehdytysoppaita sekä auttaneet työnantajamielikuvan rakentamisessa.

ota yhteyttä

Kerro meille, minkälaisia osaamis- tai resurssitarpeita teidän yrityksessänne on. Voit ottaa yhteyttä allaolevalla lomakkeella tai sähköpostitse! 

Etsimme tekijän

Etsimme tarpeisiinne sopivan tekijän. Laajan verkostomme ansiosta voimme usein huomioida myös toimialakohtaiset osaamistarpeet. Esittelemme teille 1 - 3 ehdokasta. 

Teemme sopimuksen

Kun sopiva tekijä löytyy, teemme sopimukset. Mamwork on sopimuskumppani sekä asiantuntijan että yrityksen kanssa. Kaikki on täysin läpinäkyvää. 

Työ alkaa

Kun sopimukset ovat kunnossa, voi työ alkaa. Pidämme huolta siitä, että projektit etenevät suunnitellusti. Jos asiantuntijamme ei jostain syystä voisi viedä hanketta loppuun, etsimme tilalle uuden tekijän. 

bottom of page