top of page
Search
  • Writer's pictureMamwork oy

Miksi Mamwork?

Moni on varmasti kuullut Mamworkista – onhan yritys toiminut jo kymmenen vuotta. Mamworkin liikeideana on auttaa yrityksiä tarjoamalla niiden käyttöön osaavia tekijöitä ketterästi ja järkevästi hinnoiteltuna.


Jokaisessa yrityksessä on varmasti paljon sellaisia töitä, jotka pitäisi tehdä, mutta aika tai osaaminen ei riitä. Uuden työntekijän rekrytointi on raskas prosessi eikä työtä välttämättä olisi riittävästi kokoaikaiselle tekijälle. Tekemättömät työt tuovat kuitenkin paineita työyhteisöön ja hidastavat kasvua. Esimerkiksi vastaamattomat puhelut tai unohtuneet tarjoukset voivat käydä kalliiksi.


Mamworkin asiantuntijan voi saada käyttöön muutamista tunneista aina pitkiin projekteihin. Olemme tehneet yhteistyötä mm. monien mainostoimistojen kanssa: asiantuntijamme kutsutaan töihin, kun omat resurssit eivät riitä. Ilman sitoumuksia tai ylimääräisiä maksuja.


Pienyritykset ovat usein kääntyneet puoleemme markkinointiin liittyen: kaiken pitäisi olla kunnossa, mutta tuloksia ei synny. Mikä avuksi? Mamworkin asiantuntija tutustuu yritykseen, tekee suunnitelman, antaa neuvoja ja kouluttaa. Lopputuloksena asiakas saa toimivan markkinointisuunnitelman ja ämpärillisen hyviä neuvoja.

Olemme myös välittäneet paljon taloushallinnon asiantuntijoita aina assareista controllereihin. On paljon yrityksiä, joissa tarvitaan taloushallinnon osaamista esim. päivä viikossa tai viikko kuukaudesta -mallilla. Meiltä löytyy tekijä.

Yllämainittujen lisäksi verkostossamme on hr-asiantuntijoita, kääntäjiä, graafisia suunnittelijoita, generalisteja, kestävän kehityksen asiantuntijoita sekä järjestömaailman taitajia.

Keitä asiantuntijamme ovat? Mamworkin verkostoon ovat tervetulleita kaikki, jotka haluavat tehdä osa-aikaista tai projektiluonteista työtä, osaavat toimia itsenäisesti ja syttyvät yritysten auttamisesta. Mamworkin tarjoamien mahdollisuuksien avulla voit helpottaa työn ja perheen yhdistämistä, saada tukea yrittäjyyden alkumetereille tai työskennellä vaikka opintojen ohessa.


Haluaisitko tietää lisää? Kerro, miten voisimme olla avuksi! Lähetä sähköpostia info@mamwork.fi
73 views0 comments

Comments


bottom of page